- Tenis

Divina și furată Serena Williams. Cum o văd jucătorii de tenis din Cehia?

Spuneți doar numele ei și miliarde de oameni știu deja cine este. În America, ea este uneori însoțită de respect sacru. Oricine îndrăznește să-și pună la îndoială divinitatea trebuie să se bazeze pe avalanșa ulterioară de furie, așa cum a știut Barbora Strýcová. Ea a fost chiar amenințată să moară prin rețelele de socializare pentru critica publică a exploziei pasionale a Serenei în finala de la New York a anului trecut. La fel cum distribuie fanii pe tot globul, ei nu sunt de acord cu SW. O respect foarte mult.Am avut un vis devenit realitate când am stat alături de ea la un tribunal recent din Toronto. ” Niciun jucător de tenis nu este la fel de important ca ea. ”Și Karolína Muchová, care o va întâlni vineri în centrul orașului New York, exclamă cu emoție:„ Bineînțeles că o recunosc pentru tot ce a făcut pentru tenisul feminin, dar în niciun caz Nu o privesc. De fapt, sunt destul de furat. ”

O întoarcere respectabilă după naștere

În urmă cu un an, pe stadionul Ashe, era cald Williams pe judecătorul Ramos. Ea l-a numit mincinos și hoț, apoi l-a acuzat de sexism.Era indignată. – Nu suporta să mai piardă, zise unchiul. „Ar fi trebuit să o descalifice. Amenda pe care a primit-o (17.000 de dolari) este ridicolă. „Martinc, de exemplu, susține:” Era sub o presiune uriașă. Vrea să stabilească un record în numărul de Grand Slam câștigați. El luptă mult pentru drepturile femeilor. Cred că judecătorul ar fi putut să o abordeze mai sensibil. Eu sunt destul de emoționantă, așa că o înțeleg. Când se enervează, atunci ea furie la maxim. ”Dar Williams nu este întotdeauna isteric după înfrângere. Karolína Plíšková a bătut-o la US Open 2016 și în ianuarie la Australian Open. În primul caz, femeia americană a fost supărată pe genunchi, la Melbourne, la ora 5: 1, în setul al treilea, i-a învârtit glezna.Niciodată nu a acuzat-o de problemele de sănătate.

În Australia, ea își lăuda absolut rivalul și îi enerva imediat întrebările de gleznă. „Reacția ei înseamnă mult pentru mine”, a spus Pliskova. „S-a ridicat din nou cu mine. Încă mai am multe de învățat de la ea – nu doar la curte, ci și despre aceste lucruri. ”

Ce servește celebra inspirație Serena? De exemplu, în devotamentul față de profesie și perseverență. „Este de necrezut cum s-a întors după ce a născut. La ce nivel a revenit ”, se miră Martinc. „Chiar și după o pauză îndelungată, poate performa superb. Mi-ar plăcea să joc cu ea cândva. ”

Nu ar fi avut șanse mari de succes. În jocurile cu cehi se laudă cu un sold de 50–5.Ea a cedat doar de două ori la Kvitova, de două ori Pliskova și odată Klara Koukalova. Într-adevăr, ”presupune Kvitová. „Este întotdeauna o provocare pentru mine. Știu că nu pot ezita nici un moment împotriva unui astfel de campion. Avem și o bătălie mentală. Simt că poate să-mi trezească cel mai bun tenis în mine. ” în Compton, California, muritorii obișnuiți se întâlnesc, de obicei, doar în instanță. De multe ori, nici nu o lovește în dressing. „Nu o văd și nici nu vreau”, spune Kristýna Plíšková. „Are lumea lui, este în altă parte.Dacă fiecare dintre noi ar spune salut, ea ar fi o nebunie. ”Chiar și Bouzkova, care a rezistat curajos Williams și a primit laude de la Toronto în urmă cu mai puțin de o lună, cu siguranță nu se aștepta să fie cu ea în viitorul previzibil. ea s-a oprit și a discutat undeva.

„Este ca o fantomă. Nu am văzut-o la Toronto înainte sau după meci. Nu știu dacă are o cameră în spatele scenei. Oricum, am văzut-o doar în timpul antrenamentelor. ”Serena Williams pare să fie caldă (uneori exagerat), alteori aspră și iritabilă. Dar majoritatea copleșitoare a colegilor ei din turneul WTA nu poate răspunde la întrebare.

„El trăiește în balonul lui. Vorbește cu sora Venus, o prietenă a mea cu Caroline Wozniacki, care a fost la nuntă.Dar pentru ceilalți este dificil să o recunoaștem, pentru că nu lasă oamenii să ajungă la corp ”, a spus Allert. „De aceea nu vreau să-l evaluez. Poate să aibă o poziție în public și să se comporte ca o fată drăguță în particular. Martinc o apără cel puțin în discuțiile cu cunoscuții care se leagă de o personalitate extraordinară.

„Am auzit că are mușchi ca un tip sau este gras și are un fund imens. Dar femeile negre au o structură corporală diferită. Se mai spune că instanța nu se mișcă. Dar este ageră de câte ori nu are nevoie să alerge, ea își împinge adversarul să întoarcă mingea pe net. ” Oricum, Serena Williams este unică.Doar nu o confundați cu alți jucători de tenis.