- Pariuri

Albacete: Adri Gómez și Nili Perdomo, unul în Kazahstan și celălalt în Grecia

Doi jucători noi părăsesc Albacete Balompié pe această piață de iarnă. Căpitanul Adri Gómez pleacă în împrumut în Kazahstan, în mod special la Irtysh Pavlodar din Divizia I a acestei țări, în timp ce Nili Perdomo își reziliază contractul cu clubul pentru a emigra în fotbalul grec, în special Platania, care îl antrenează pe José Manuel Roca, fost Orihuela la vremea sa.

Cu aceste două noi ieșiri, lista este extinsă la șase adioți din prima echipă a lui Albacete Balompié.În urmă cu câteva săptămâni, atacantul argentinian Fabián Espíndola a decis să nu se mai întoarcă după sărbătorile de Crăciun și a rămas în țara sa, Danny Carvajal a plecat în Japonia, José Fran a semnat pentru Hercules din Alicante și Josan pentru Elche.

Dimpotrivă, în capitolul despre înscrieri, Albacete a încorporat trei jucători noi. Portarul Rubén Miño ocupă locul lui Carvajal, paraguayanul spaniol Javier Acuña este o întărire pentru front, în timp ce Nicolás Gorosito completează apărarea împotriva plecării lui Adri. Poate echipa este oarecum leneșă în trupe după la revederea lui José Fran, Josan și Perdomo.

Gerard Nus vă așteaptă la Irtysh

Adri Gomez abia a jucat 45 de minute din meciul Ligii și al unei Cupe în acest sezon.La 24 de ani, un sezon gol poate fi un regres care îl va dăuna în viitor. Irtysh Pavlodar este una dintre cele mai importante echipe din Kazahstan, anul acesta a jucat UEFA Europa League, unde a fost eliminată de Steaua Roșie a Belgradului, iar antrenorul său este spaniolul Gerard Nus, fost antrenor la Rayo Vallecano.

Nili Perdomo a sosit în această vară după ce și-a reziliat contractul cu FC Barcelona, ​​unde a pariuri online România ajuns să debuteze în prima echipă sub Luis Enrique. Canarul este un înlocuitor obișnuit în schema lui Enrique Martín, abia a fost starter în cinci jocuri și a intrat în alte patru ca înlocuitor. Astfel, înainte de oferta primei divizii a Greciei, nu a ezitat nicio clipă.

 

Semnarea sa, in extremis și cu Liga a început deja, a amintit de infructuosul lui Javi Álamo pe vremea lui Enrique Martín Monreal, pentru că s-a produs într-o situație similară. Cu toate acestea, rezultatul este antagonist.

Lillo a ajuns în Osasuna între a treia și a patra zi a campionatului intern pentru a consolida o poziție care, teoretic, era deja acoperită cu trei jucători: Oier a început sezonul jucând. pe flancul drept al apărării balansoarelor; Javier Flaño a fost eliberat chiar înainte ca fostul Sporting să aterizeze în Pamplona; și un Buñuel promițător, recent alocat lui Valencia Mestalla, a avut înaintea lui o ocazie promițătoare cândva disputat peste o mie de minute la Primera.O condiție care nu a fost abandonată de atunci, cu doar două excepții: eliminarea preia în Caddiz și prima înfrângere a lui Osasuna la domiciliu împotriva lui Alcorcón, în ziua 15; joc pe care Lillo nu l-a jucat pentru acumularea de mustrări.

În acest fel, Lillo este o piesă de neînlocuit (a jucat 19 din cele 20 de partide de ligă de la aderare) și a devenit plăcut surprins de modul în care a fost semnat. El a fost talismanul echipei din liga primul sfert, deoarece Osasuna nu a cunoscut înfrângerea din primele pariaza la loto Polonia pe Fortuna unsprezece meciuri cu apărarea pe iarbă.

O serie similară este cea pe care o așteaptă Lillo în această etapă importantă a sezonului. . Patru victorii din ultimele cinci meciuri i-au readus pe roșii pe pozițiile de playoff pentru promovarea în Prima Divizie: „Echipa se simte mai încrezătoare și mai confortabilă, dar în fiecare săptămână este un examen pentru noi, iar intenția este să câștigăm fiecare meciuri „, a spus el miercuri, după ce s-a întors la muncă la Tajonar.

Osasuna a început să pregătească vizita pe terenul liderului Huesca. Un rival într-o dinamică similară cu cea a navarrei: „Amândoi am ajuns la un moment bun. Va fi un meci disputat și atractiv pentru public”, a spus el.

Trei îndoieli

Revenirea la muncă a adus o triplă veste proastă pentru că au fost trei jucători care au terminat sesiunea cu probleme musculare: Barja, Xisco și Javier Flaño.Primul a câștigat proprietatea în ultimele trei jocuri; al doilea s-a pierdut duminica trecută, după cinci consecutive, iar al treilea se află în cel mai pur ostracism.