- Fotbal

Valencia CF: Marcelino: „Aceste săptămâni nu sunt definitive pentru LaLiga, ci pentru semis”

Marcellin era fericit, dar, drept obiceiul său, era reținut în sala de presă. El a lăudat eforturile oamenilor săi „într-un domeniu greu de combinat” înainte de „un Alavés foarte competitiv”. El a precizat că va acorda prioritate semifinalei Copei și, față de viitorul rival, nu a vrut să se pronunțe. „Lasă pe cel care spune mingea să atingă”, a spus el. „Sperăm că putem ajunge la final, pentru că ar însemna multe pentru toată lumea și, pentru mine, nici nu vreau să vă spun”, și-a dorit el. Alavés a folosit un fotbal foarte direct, iar terenul nu a fost bun. Ne-au dominat, dar șansele au fost minime. Când am fost mai controlați am avut meciul. Știam să legăm și am generat mai mult, dar rivalul ne-a marcat din nou.Am acordat două goluri făcând adversarului foarte puține ocazii. În timpul suplimentar am fost superiori, iar în penalty-uri am avut succes, iar portarul nostru a fost magnific. A fost un meci foarte blocat. Terenul a fost foarte complicat de combinat și asta ne-a dus într-o dinamică directă a fotbalului în care Alava ne-a pus în dificultate în unele faze. Alavés a scăzut presiunea și ne-am impus progresiv. Amândoi am ajuns imediat după extindere, dar am creat oportunități de a avea opțiunea de a câștiga. Cu toate acestea, rivalul este foarte competitiv și a trebuit să așteptăm să treacă penalitățile.

Prioritate pentru Cupă: În niciun caz aceste două săptămâni nu vor fi finale pentru Ligă, sunt definitive să încerce să ajunge la o finală a Cupei, vom juca la maxim cu jucătorii pe care îi avem.Ne vom bucura că am trecut în semifinale și vom înfrunta meciul cu Madrid cu toată speranța de a câștiga. În corp a fost un amestec de spaimă și bucurie de situație la sosirea vestiarului. Cu toții am vrut să trecem. Jucătorii au ajuns epuizați la vestiar odată cu victoria. Am luat o mare bucurie.

Draw: „Nu știu ce prefer. Trei rivali pe care îi vom avea sunt foarte dificili. Nu aș ști ce echipă să spună. Orice ar spune mingea. hai să ne descurcăm bine și că avem opțiuni până la sfârșitul intrării în finală. Suntem foarte încântați să jucăm o finală. Echipa oferă totul cu mai mult sau mai puțin succes. Sperăm că vom avea succes pentru a ajunge în finală.

Sancțiuni: „Nu-mi plac penalitățile, este o prostie, dar nu-mi plac și nu le văd niciodată.Nici cei pe care îi aruncăm și nici cei care ne aruncă la noi. ”

Gabriel Paulista:” Are o problemă la genunchiul stâng, iar medicii îl vor testa pentru a stabili diagnosticul rănii sale. Suntem limitați de condiții într-o poziție în care suntem corecți. Știam deja că ianuarie va fi așa, pentru că mai multe jocuri joci, cu atât sunt mai multe șanse de accidentări.