- Fotbal

Pierderea care are un gust dulce. Slavii sărbătoresc, PAOK a deteriorat fotbalul grec

Mulți dintre ei i-au înjurat în iulie. Presa slovacă a descris renunțarea la primul tur preliminar al Ligii Campionilor drept o dizgrație internațională, iar un final surprinzător după duelurile cu străini din Muntenegru a fost luat de antrenorul Martin Ševela. „Și meritat”, citat de IMM pe Dominik Greif.

La sfârșitul lunii august, situația s-a inversat.

„Fantasy! Performanța eroică „, spune Sport.sk.

” Slavul și-a reparat reputația deteriorată „, spune paginile cotidianului IMM.

” O revenire spectaculoasă în fotbalul Europei, Slovan din Grecia a șocat favoritul PAOK! ”, Informează portalul Športky.sk.

Slovan Bratislava se bucură pentru că va juca Liga Europeană după cinci ani.El a traversat treptat KF Feronikeli din Kosovo – în ciuda faptului că ambele dueluri au omis mijlocașii ofensivi sârbi Alexandar Cavric și Dejan Drazic -, irlandezul Dundalk și grec PAOK, din cauza unei solicitări a guvernului sârb. , însă, mulțumită obiectivelor adversarelor și triumfului pe teren propriu de 1: 0, pe care l-au lovit în set, pe parcurs, încă șase meciuri europene îi așteaptă în această toamnă.

„Trebuie să fiu fericit. Am avansat, iar rezultatul general este important. Am mulțumit mulți fani. Unii nu ne-au crezut, dar facem fotbal pentru oamenii care au încredere în noi „, a declarat antrenorul provizoriu Kozak Jr., ai cărui suporteri aduc la cer joi.Un antrenor cu părul lung și barba grizonată a câștigat o zi mai târziu un rol „promoțional”.

„Am pierdut pentru prima dată sub conducerea sa; La scorul de 1: 0 ne-am gândit că îl avem în buzunar, dar adversarul ne-a pedepsit și a transformat scorul. Am spus: când să procedăm, dacă nu acum? Și, în sfârșit, a rezultat ”, a declarat atacantul Andraz Sporar, pentru Sport.com. .

PAOK, în cadrul căruia a lucrat mijlocașul Miroslav Stoch (plecat joi) după ce a părăsit Slavia, urma să avanseze.După ce a jucat un meci echilibrat cu semifinalistele de anul trecut, Ajax (2: 2 și 2: 3) în calificarea Ligii Campionilor, Thessaloniki s-a gândit pe bună dreptate la un grup din Liga Europeană.

, întrucât nu vor adăuga niciun punct coeficientului ”, avertizează gavros.gr că țara a rămas în cupe un singur reprezentant, precum și Republica Cehă. Olympiakos va juca Liga Campionilor, pe care Slavia îl așteaptă cu nerăbdare în toamnă.

Grecia închide primii 15 pe care trebuie să-i mențină cehii pentru a menține cinci reprezentanți în Europa, doi în calificarea Ligii. Masters.În prezent se luptă pentru Cupe în anul viitor 2021/22, iar cele două țări și-au împărțit contribuția de cinci membri. din afară ”, jurnaliștii Gavros nu iau șervețele. „PAOK plătește din nou pentru greșeli și a reușit să iasă cu Slovan Bratislava. O rușine care nu poate fi scuzată ”, s-a alăturat metrosport.gr.

Reporterii din Grecia, nu numai că au criticat echipa gazdă, dar au apreciat și performanțele echipei din Bratislava. „Adversarul reușește întotdeauna când marchează.Slovan a putut sărbători după meci, justiția a câștigat ”, spune site-ul oficial al lui Paoku. >