- Fotbal

O jumătate de miliard de dolari către Rusia? Nu am acceptat oferta, a anunțat Tvrdík

„Nu am acceptat oferta pentru Tomas Soucek din Rusia de aproape 20 de milioane EUR, în acord cu jucătorul. Datorită abordării personale a clubului, drepturile lui Tomáš sunt la fel de importante pentru club ca clubul ”, a scris celebrul șef slav Jaroslav Tvrdík. În timpul verii, un mijlocaș în vârstă de 24 de ani a ademenit un alt club din Moscova, Spartak, dar fără succes.

Reprezentanții săi au ajuns chiar la Praga la începutul lunii august pentru a negocia transferul lui Soucek și Alex Regele. „Niciuna nu este de vânzare”, a spus Tvrdik în urmă cu patru săptămâni.

Cu toate acestea, Spartak este probabil să câștige din urmă.Regele a călătorit în Rusia pentru un control de sănătate și dacă totul merge bine, Slavia va primi 300 de milioane de coroane pentru el. O ofertă uluitoare pentru club și fotbalist, greu de refuzat.

Dar reprezentanții Soucek nu vor veni din aceeași țară.

„Moscova nu este atât de interesantă pentru mine. Când te schimbi, deci pentru o ligă mai bună, o competiție mai bună. Poate că Germania, Italia, direcția asta…iau Rusia, Turcia sau America mergând acolo la o vârstă ulterioară „, a declarat reprezentantul la sfârșitul lunii mai, când a primit premiul pentru cel mai bun jucător al sezonului.

Mai mult decât atât, înainte de începerea noului an, omul indispensabil în alinierea antrenorului Jindřich Trpišovský a semnat un contract lucrativ pe cinci ani, care expiră în vara anului 2024.Include o clauză de ieșire astronomică de 15 milioane de euro, valabilă din decembrie, valabilă din decembrie. Deși Dynamo oferă și mai multe, Slavia nu vrea să vândă înaintea Ligii Campionilor.

Nu ar avea sens, ar fi o intervenție prea mare în cadrul cadrului de succes, care a câștigat dubla internă în sezonul trecut și a ajuns în sferturile de finală ale Ligii Europene. Patru jucători au părăsit Slavia, iar al cincilea rege este pe drum. Următorii Michael Ngadeu (Ghent) și Simon Deli (Bruges) au plecat după ce noile lor cluburi au activat clauza de ieșire, iar jucătorii au vrut să plece.

Reprezentantul slovac Miroslav Stoch s-a îndreptat către PAOK Salonic din motive personale, iar Jaromír Zmrhal, un descendent, a plecat la Brescia.Slavia l-a eliberat ca recompensă pentru ani de serviciu în club.