- Fotbal

Marcelo accelerează la estrar împotriva Valencia în semifinala de la Jeddah

Real Madrid a închis anul 2019 cu ultimul antrenament al anului. Jucătorii Zidane au închis la Valdebebas un an care le-a lăsat cicatrici, cele 365 de zile în care au dat o domnie europeană care a durat mai mult de 1.000 de zile. Nimeni din Madrid nu va lipsi din 2019. Cu toate acestea, Zidane și echipa sa au reușit să încheie anul cu sentimente optimiste.

Echipa albă lucrează pentru întoarcerea la LaLiga, stabilită pentru sâmbătă la patru după-amiaza în Getafe. O face pentru a extinde o serie de nouă partide de ligă fără înfrângere, de când a căzut la Mallorca pe 19 octombrie, cel mai bun din campionat. Dar, de asemenea, pentru a sparge trei zile la rând fără a câștiga și 180 de minute fără a vedea ușa.În ciuda a tot ceea ce s-a întâmplat de atunci, Madridul nu a mai avut patru partide de ligă fără o victorie, deoarece lanțul de cinci care l-a costat pe Lopetegui slujba.

Având în vedere vizita la Colosseum, Zidane spune în sfârșit cu James. Columbianul nu a mai apărut pe teren de mai bine de două luni, pe 22 octombrie. Întoarcerea lui înseamnă aer pentru zona ofensivă și un plus de talent. Cealaltă parte este în urmă cu pierderea lui Sergio Ramos. Căpitanul alb a văzut al cincilea galben împotriva lui Athletic, care deschide ușile celor unsprezece lui Militao pentru a înfrunta echipa Bordalás.

În capitolul accidentat, cea mai bună veste pentru Zidane este Marcelo. Extremul brazilian, aflat în echipa de la meciul de la Vitoria din 30 noiembrie, a completat o parte a sesiunii de antrenament cu grupul, la fel ca Lucas Vázquez.Planul este ca al doilea căpitan să fie gata pentru semifinala Supercopei, pe 8 și cu Valencia ca rival.

Hazard și Asensio continuă procesele de recuperare.

Ultima sesiune de antrenament din 2019 a început cu câteva exerciții de încălzire cu mingea. Oamenii lui Zidane au efectuat apoi diverse exerciții de posesie și presiune a mingii, muncă tactică. 2019 s-a încheiat cu meciuri pe un câmp mic