- Fotbal

Eroii care l-au propulsat pe Monterrey la al cincilea campionat al Ligii MX

Monterrey this Opening 2019 are semne eroice. De la întunericul fotbalului de pe locul 14 al clasificării, la titlul Ligii de pe stadionul Azteca și înaintea Americii. La aceasta se adaugă o performanță demnă la Cupa Mondială a Clubului, unde La Gang a fost cunoscută în alte latitudini pentru confruntarea lor cu Liverpool.

Munca colectivă în cel mai bun moment de când Antonio Momahed a revenit la Sultana del North. Dar asta nu putea fi suficient pentru o echipă care a intrat pe locul opt în Liguilla; iar din această poveste dulce au fost născuți eroi.

ANTONIO MOHAMED

După o situație sumbră, turcul a readus încrederea jucătorilor lui Rayados. A scuturat eșecurile din trecut și nu în ultimul rând, a condus-o pe La Gang la titlul Ligii.De când și-a asumat cârma în ușurarea lui Diego Alonso, echipa regală a căzut doar campioana Europei și în ultima etapă împotriva Americii, dar a sfârșit câștigând o lovitură de pedeapsă cu un strateg inteligent.

Fără Mohamed, Rayados probabil nu ar fi obținut glorie în această deschidere 2019.

ROGELIO FUNES MORI

El Mellizo a avut și el revanșare în marea finală. S-a luptat cu accidentări în ultimul curs al turneului regulat; Cu toate acestea, a intrat în ton și a făcut diferența în Big Party. Gol împotriva lui Necaxa în semifinale, a marcat și roșii în Cupa Mondială a Cluburilor.

Funes Mori nu a mai lansat titlul și a fost protagonista acestei echipe în marea finală împotriva Americii.Cele două goluri ale sale au reînviat Monterrey în momentele cruciale din egalitatea finală. De asemenea, a avut dreptate de la 11 pași, așa că contribuția sa a fost esențială în cea de-a cincea stea cu dungi.

VINCENT JANSSEN

El Toro, cum este cunoscut popular, poate apărea în momente importante. Janssen a fost mai mult decât conformă în timp ce Funes Mori și-a revenit la începutul Big Party. Olandezul a marcat de trei ori în faza finală, unde a lucrat perfect ca ștafetă în marea finală și s-a transformat, de asemenea, într-o lovitură de pedeapsă.

MARCELO BAROVERO

Rayados trebuia să aibă un arcaș sigur și experimentat precum Trapito. Fără să scoată prea mult zgomot, golul argentinian a avut o contribuție grozavă sub cele trei posturi ale lui La Pandilla.În mai multe jocuri a apărut cu intervenții stelare. În colecțiile de la punctul penal a exercitat mai multă presiune decât Guillermo Ochoa asupra trăgătorilor. El a blocat șutul lui Nicolás Castillo.

LEONEL VANGIONI

Această parte a revenit la proeminență cu turcul, din moment ce Diego Alonso îl retrogradase pe bancă în ultima parte a mandatului său. Vangioni a avut o revenire colosală. Nu a ratat un meci în Liguilla, a marcat în Cupa Mondială a Cluburilor și a dat un meci minunat împotriva lui Liverpool.

Monterrey îi lipsise un tip precis în momentul crucial al unei finale a Ligii. În picioarele lui Leonel, a găsit securitatea să execute cu calm acuzația pe care a cincea stea a avizat-o pe scutul său.