- Fotbal

Egalitate UEFA Nations League: Anglia și Croația, rivalii Spaniei

Spania va avea ca rivali Croația și Anglia în grupa complicată 4 din prima fază a nou-creată Ligii Națiunilor UEUE, care va începe să joace în septembrie viitoare și se va încheia în iunie 2019.

Aceste 4 meciuri garantează Federației înscrierea a 15 milioane de euro, cu posibilitatea de a crește dacă va ajunge în faza finală, dar pentru aceasta trebuie să fie liderul grupării și astfel să se confrunte cu ceilalți trei campioni în format semifinală și finală .

Celelalte trei grupuri vor fi formate din Olanda, Franța și Germania în Grupul 1 și care are deja eticheta grupului de deces.Islanda, Elveția și Belgia completează cele 2, cu Polonia, Italia și Portugalia în 3.

Liga Națiunilor, pe lângă distribuirea banilor și propunerea unei selecții pentru a fi campioană europeană la fiecare doi ani, de asemenea deschide ușa echipelor cu cea mai proastă clasificare pentru UEFA, putând fi în faza fină a unui Eurocup. Din Liga D, una dintre cele mai proaste echipe, va exista un campion care va ridica titlul și ar putea fi în Euro 2020, circumstanță mai mult decât complicată cu sistemul normal de clasificare.

Din cele 16 echipe cu cel mai slab clasament Doar Letonia știe ce este să participi la un mare eveniment. Era în 2004, iar echipa baltică nu a trecut de prima rundă.Acum aveți posibilitatea să repetați modul în care Azerbaidjan, Belarus, Andorra sau Georgia, de exemplu, au posibilitatea de a face istorie așa cum a făcut Islanda la ultimul Eurocup.Pentru a face acest lucru, trebuie să câștige mai întâi grupul lor și apoi playoff-ul final.

Unele dintre echipele din Liga C, al treilea pas din punct de vedere al calității, își pot aminti legendele trecute precum Bulgaria sau cele recente precum România, Slovenia sau campioana Greciei în 2004 și care acum este retrogradată la puterea altor s. combinate.

În Liga a doua există echipe din Cupa Mondială precum Rusia, Danemarca sau Suedia, care vor lupta împotriva unor echipe precum Turcia, Republica Cehia, Galilea de la Bale sau Slovacia pentru sigilarea pasajului Euro 2020.

LEAFA UEFA NATIONS

Liga A :

Grupa 1: Germania, Franța, Olanda

Grupa 2: Belgia, Elveția, Islanda

Grupa 3: Portugalia, Italia, Polonia

Grupa: 4 Spania, Anglia, Croația

Liga B:

Grupa 1: Slovacia, Ucraina, Republica Cehă

Grupa 2: Rusia, Suedia, Turcia

Grupa 3: Austria, Bosnia, Irlanda de Nord

Grupa 4: Gale s, Republica Irlanda, Danemarca

Liga C:

Grupa 1: Scoția, Albania, Israel

Grupa 2: Ungaria , Grecia, Finlanda, Estonia

Grupa 3: Slovenia, Norvegia, Bulgaria, Cipru

Grupa 4: România, Serbia, Muntenegru, Lituania

Liga D:

Grupa 1: Georgia, Letonia, Kazahstan, Andorra

Grupa 2: Belarus, Luxemburg, Moldova, San Marino

Group 3: Azerbaidjan, Insulele Feroe, Malta, Kosovo

Grupa 4: Macedonia, Armenia, Liechtenstein, Gibraltar