- Fotbal

Alegeri pentru China. Jucătorii de baschet cunosc deja cadrele, Purshl și croitorul au renunțat

Nu a fost deloc ușor, dimpotrivă. „Sincer, nu-l invidiez pe Nen”, asistentul antrenorului Petr Czudek a folosit porecla antrenorului principal Ronen Ginzburg. Au vorbit despre momentul în care două dintre cele 14 persoane prezente au trebuit să raporteze o veste tristă: Nu puteți intra în Campionatul Mondial. >

„A fost greu. Ambii tipi sunt jucători buni. Pentru Vit a fost și mai greu, iar experiența a decis până la urmă ”, a explicat Ginzburg de ce l-a favorizat pe Tomáš Vyoral. Marți, Japonia îi așteaptă cu cea mai puternică generație de baschet din țară și proiectul de anul acesta de Rui Hachimura.Iar joi, la finalul grupului E, Turcia anunță cu îndrăzneală că își propune un triumf în grupă. . loc. Dar fiți atenți, există destule, va fi o luptă pentru calificarea olimpică, poate ajunge locul 23. Oricum, așteaptă greutăți mari, cehii „se împerechează” cu un duo mai bun sau mai rău din grupul F, format din Grecia, Brazilia, Noua Zeelandă și Muntenegru.

Misiunea Chinei se desfășoară deja!

Singura cehă din NBA, cea mai mare vedetă, liderul echipei din toate punctele de vedere. Nouă pregătiri au arătat așteptările: când pe teren, cehii sunt mai puternici – multe vor depinde de câte minute va putea juca la Campionatul Mondial.S-a îmbunătățit mult în filmările pe distanțe lungi.

Cea mai mare mușcătură, 217 inci, oferă posibilități deosebite. La fel cum Satoran a ales calea spaniolă, el încă se uită la NBA. Dacă ar putea ieși în evidență în SUA sau în Turcia, ar putea să se apropie de visul său de baschet. În dressingul pe care îl plătește pentru „buzz”, a ajutat la selecția codului vestimentar oficial al echipei naționale a Cehiei: costume originale asociate cu adidași albi. El încă așteaptă prima sa logodnă străină în cariera sa.

După lot, el a spus într-un mod rău: „Cine ar fi spus că Jarda Bohačík din Markvartovice va juca împotriva Statelor Unite ale Americii?”Acesta plătește pentru unul dintre simbolurile că Nymburk pariază deja pe șoferii autohtoni. După ani promițători la Universitatea Americană, a încercat orice: prin Polonia, Spania și Italia, a decis în Franța în această vară…În absența lui Jan Veselý, 206 cm este o figură importantă.

Înainte de zborul său în Asia, și-a rănit glezna, a intervenit deja într-o repetiție de îmbrăcăminte împotriva Lituaniei, se antrenează normal în China. „Merg conform planului”, este încântat că nu va lipsi de la premieră cehă în rândul elitei. Un cititor pasionat de cărți, nu doar despre baschet.

A intra în cele doisprezece finale pentru China poate părea o mare surpriză.De la polonezul Gliwice anul trecut s-a îndreptat spre Hana, în presiunea internă până în ultimul moment – și a reușit. Dar dacă toată lumea poate rezista la sănătate, nu se poate aștepta să joace mai multe minute.

Un originar din Illinois nu a primit un pașaport ceh doar atunci când a găsit o femeie cehă în timp ce lucra la Nymburk, aducând patru copii împreună. Încrederea sa în sine americană în filmări este o potrivire solidă. Întrebarea este cum va proceda penal în meciurile ascendente.

Aceasta este o poveste: în luna mai a suferit, dar a bănuit că nu va rata un eveniment de viață în China, a lucrat din greu în ultimele trei luni…Și rezultă că vrea să bată constant pe lemn. Mistrovství stihnul! Foarte eficient în activități defensive.

Trupa din Nymburk este foarte puternică în acest an.Chiar și cu cei 205 de centimetri pot contribui, de asemenea, la trei. În iubitul civil al științei ficțiunii și al fanteziei cu un hobby neobișnuit, îi place să tragă din arc. Fapt interesant: numele său este același cu purtătorul de cuvânt al asociației.

Un alt reprezentant al competiției cehe. El a fost mult timp prima alegere pentru Satoranski în echipa națională, ceea ce este un rol important: modul în care Shirina (nu) reușește să conducă echipa în timp ce odihna stelei centrale din Cehia va conta foarte mult.

tânărul Vít Krejčí, a decis. Vyoral a făcut parte recent și din partea imbatabilului partid din Nymburk, acum s-a transferat la Pardubice.Și se va întoarce acolo ca participant la Campionatul Mondial. „O astfel de șansă vine o dată în viață.”