- FC Otelul

Decembrie: Monterrey cucerește Liga MX

Ultima lună a unui lung 2019 în domeniul sportului. Decembrie a reprezentat glorie pentru Rayados, nu numai la nivel național pentru realizarea celui de-al cincilea campionat din istoria sa la categoria bărbați și primul la categoria feminin, dar și pe plan internațional pentru onorabilul loc trei în Cupa Mondială a Clubului Qatar. De asemenea, un episod întunecat în fotbalul mexican s-a încheiat.

Cea de-a cincea stea pentru Monterrey

Monterrey a ridicat-o al cincilea titlu din Liga MX după ce a învins America cu penalty-urile 4-2, după ce a egalat cu 3-3 la total.Golul chinezului din ultimul minut al lui Rogelio Funes Mori, precum și golul argentinian cauzat de o greșeală în apărarea lui Jorge Sánchez, pe lângă eșecurile lui Nico Castillo și Guido Rodríguez în colecții, au sfârșit să-i dea titlul. la Rayados din Turco Mohamed.

Prima stea a lui Rayadas

Echipa lui Rayadas a pus capăt hegemoniei lui Tigres Femei peste ele și în cea de-a treia ediție a unei finale Regia din Liga MX Femenil, după ce a egalat cu 1-1 în prima etapă în Vulcan, returul s-a încheiat cu o victorie cu 1-0 pentru Monterrey Femenil care va fi încununat pentru prima dată în fotbal Femeile mexicane.

Rayados, cu locul trei în lume

Înainte de a ridica titlul turneului de Liga MX Apertura 2019, Monterrey a călătorit în Qatar pentru a juca Cupa Mondială a cluburilor, unde au jucat un rol bun eliminând Al-Sadd în sferturile de finală și după ce au concurat 90 de minute contra Liverpool a cedat în cele din urmă cu 2-1 și a ocupat locul trei după ce a învins pe Al-Hilal din Arabia 4-3 la penalty-uri.

Veracruz este dezabonat

Ceea ce părea inevitabil s-a întâmplat în cele din urmă.Clubul Veracruz a fost renunțat definitiv din Liga MX, iar patronul său, Fidel Kuri Grajales, a fost revocat din permisiunea de a deveni în orice fel parte a fotbalului mexican. Jucătorii au fost eliberați în toate categoriile și diviziunile lor, pe lângă stadionul Luis Pirata Fuente fiind confiscat.

Au fost definite playoff-urile NFL 100

Al 100-lea sezon al NFL a definit echipele care au ajuns în playoff în Conferința Națională și Americană.Marile surprize au fost Bills și Titanii din AFC, pe lângă calificarea târzie a lui Eagles, eliminându-i pe Cowboys în NFC.

Ravens, Chiefs, Patriots, Texans, Bills și Titans au fost clasificate de americani, iar primele jocuri de cărți sălbatice au fost următoarele:

În Național, 49ers, Packers, Saints, Eagles , Seahawks și Vikings s-au stabilit în postseason, pentru a începe astfel: