Efortuna

Jucatorul trebuie sa joace cu responsabilitate: jocul poate deveni o adevarata boala de tratat si, in acest caz, este mai bine sa previi, impunand limite.

Puteti contacta serviciul clienti prin telefon sau prin posta, in fiecare zi 7 zile intr-o saptamana. Operatorii sunt foarte profesionisti si sunt gata sa va ajute in fiecare caz.
Numele de Casino EFortuna suna ca un nume pentru un droid dintr-un alt film din Star Wars … pentru un droid infundat care are o multime de defecte. Cazinoul are probleme cu serviciul lor de asistenta: nu exista o sectiune de intrebari frecvente, iar programul de lucru de asistenta este limitat. Functia de schimbare a limbii nu functioneaza corect si, ceea ce este si mai dezamagitor – nu au niciun bonus de bun venit pentru jucatorii de cazino (doar pentru carti de sport).

Cel putin lobby-ul lor de joc este demn de atentia ta. Cazinoul ofera undeva aproximativ 600 de jocuri de la NetEnt, Play Play Go, Yggdrasil si alti furnizori. Jocurile live sunt incluse si in biblioteca, iar aceasta sectiune este cu adevarat capul si umerii deasupra restului. In plus, acest cazinou este mobil-mobil, astfel incat il puteti juca din mers. Nu este chiar asa de rau, nu?