Betano

Betano ofera o platforma de pariere inteligenta, usor de utilizat, care este perfecta pentru ca punerii noi si cu experienta sa se incarce si sa inceapa sa parieze in cateva minute. Designul este curat, cu un meniu antet care directioneaza utilizatorii catre principalele zone ale platformei, cum ar fi promotii, pariuri sportive si numere norocoase.

Indicele de sport apare in partea stanga, care are un buton de comutare, astfel incat sa puteti trece intre pietele de pre-meci si pariuri live intr-o clipa. Corpul principal al paginii este, in general, plin cu actiuni live actuale, iar partea dreapta este acasa pentru pachetul de pariuri, promosurile de top Betano si o lista de evenimente in trend.

Platforma Betano are, de asemenea, o sectiune utila de statistici si scoruri in direct. Aceasta este incarcata cu informatii cu privire la fiecare sport disponibil pentru pariuri si va recomandam sa profitati. Puteti analiza multitudinea de date si puteti vedea ce echipe si jucatori sunt in forma, verificati inregistrarile din cap si vedeti pietele de pariuri cheie, cum ar fi totalul O / U pentru meciurile de fotbal.

Betano nu ofera Betgames, dar jucatorii pot juca aici jocuri la loto cu numerele norocoase. Acestea sunt jocuri de loterie cu cote fixe, care se bazeaza pe bile trase dintr-o gama larga de trageri populare de loterie nationala din Romania si de peste mari.