1xbet

Optiunea cu un singur clic pentru inregistrare este destul de simpla si trebuie doar sa completati numele tarii dvs. si optiunea de moneda din fereastra pop-up. Apoi alegeti metoda preferata de salvare a numelui de utilizator si a parolei dvs., fie prin e-mail, ca fisier sau ca imagine. Puteti alege apoi sa oferiti detalii despre numarul dvs. de telefon.

Casa de pariuri va va permite sa vizualizati diferitele oferte bonus disponibile. Pentru a fi eligibil pentru bonusul de bun venit, alegeti optiunea „Bonus pentru sport”. Exista un pop-up Bonus de Depunere care va solicita sa introduceti informatiile personale in contul dvs. 1xbet. Suma maxima de depunere pe care o puteti face este de € / 100 GBP.

Pentru a incepe procesul de inregistrare, trebuie sa introduceti numarul dvs. de telefon si sa alegeti o moneda. Dupa aceasta, faceti clic pe butonul Inregistrare si pasul urmator va fi facut de agentul care va va trimite informatiile de autentificare prin numarul de telefon specific.

Prin aceasta metoda, vi se va acorda acces la portalul 1xbet prin intermediul conturilor dvs. de retea sociala. Prin aceasta metoda, vi se va cere sa va alegeti moneda, sa selectati reteaua sociala pe care doriti sa o utilizati pentru logari. Odata ce faceti alegerea, 1xbet va solicita sa va accesati informatiile pe retelele de socializare pentru a va configura contul si, prin aceasta, veti avea un cont inregistrat la acestea. Ulterior veti obtine informatiile de conectare la contul dvs.

Cand va inregistrati prin acest proces, trebuie sa partajati multe mai multe informatii. Vi se va solicita sa oferiti mai multe informatii pentru a ajuta la inregistrarea completa a contului cu 1xbet. Trebuie sa: Alegeti o tara, Alegeti moneda preferata, Veniti cu o parola, Dati numele si prenumele, Introduceti adresa de e-mail, Furnizati numarul dvs. de telefon, Faceti clic pe butonul „Inregistrare”