Despre pariuri sportive


Information

Added: 2018-08-16
Category: blogul

Tags article


foto
Betflag Casino bonus senza deposito

foto
Pariuri online romania legale


Despre pariuri sportive

Poți urmări în direct evenimentele tale sportive favorite de pe desktop și de pe mobil. Iar opțiunea Cash Out Parțial îți garantează recuperarea banilor în timp ce rămâi în cursa pentru câștigarea pariului plasat! Suma pe care primești depinde de șansele reale pe care biletul tău le are să fie câștigător în momentul în care închizi pariul.

Cu toții știm că în Sport, orice este posibil. Iar dacă joci de pe mobil și descarci aplicațiile Android sau Apple, îți vom acorda un bonus la primul pariu eligibil. Astfel, ai posibilitatea de a consulta în orice moment istoricul pariurilor tale.

NetBet este un site sigur, fiabil, reglementat și controlat și 100% licențiat de către Comitetul de Supraveghere ONJN. NetBet se deosebește de multe site-uri de pariuri datorită varietății de promoții, bonusuri și oferte de bun venit! Bonusurile vor fi acordate în moneda GBP şi se va aplica în mod automat conversia în moneda corespunzătoare fiecărui cont de utilizator.

Parierea sumei corespunzătoare depozitului (x1) vizează activarea bonusului şi nu va contribui la completarea cerinţelor de pariere totale. După acest interval, bonusul nu va mai fi valabil. Mai mult, această tehnică de pariere poate duce la anularea bonusului.

Pentru al cincilea depozit, jucătorii vor beneficia de un bonus de 100% în limita a 450 RON prin utilizarea codului NETBET5. Pentru al patrulea depozit, jucătorii vor beneficia de un bonus de 100% în limita a 300 RON prin utilizarea codului NETBET4. Pentru al treilea depozit, jucătorii vor beneficia de un bonus de 100% în limita a 200 RON prin utilizarea codului NETBET3.

Top