blogul


foto

Despre pariuri sportive

Despre pariuri sportive Poți urmări în direct evenimentele tale sportive favorite de pe desktop și de pe mobil. Iar opțiunea Cash Out Parțial îți garantează recuperarea banilor în timp ce rămâi în cursa pentru câștigarea pariului plasat! Suma pe care primești depinde de șansele reale pe care biletul tău le are să fie.

Read more ...

foto

Pariuri online romania legale

Pariuri online romania legale 888Sport a fost lansat online in 2008 si a devenit in scurt timp unul dintre cei mai respectati concurenti din industria caselor de pariuri online. In prezent aici ai la dispozitie una din cele mai bune platforme online, optimizata si bine organizata astfel incat sa poti avea acees la toate produsele operatorului.

Read more ...

foto

Acesta joacă practic fiecare pariu acolo unde este cota

Rezultate Case Pariuri Interwetten este companie austriaca cu sediul in Malta, binecunoscuta pentru pariorii europeni datorita unei oferte atragatoare si seriozitatii cu care isi trateaza clientii. Euro), cu 77% mai mic decat in perioada similara a anului trecut, in conditiile in care afacerile au crescut cu 8,8%, la aproape 300 mil. Party BingoParty Bingo este unul dintre cele mai vechi site-uri de bingo online, acesta fiind lansat in anul 2003 de.

Read more ...

foto

48 zápasy cez 13 miest viac ako šesť

Pariuri.com Interwetten este companie austriaca cu sediul in Malta, binecunoscuta pentru pariorii europeni datorita unei oferte atragatoare si seriozitatii cu care isi trateaza clientii. Cum plata salariilor a intarziat la unii "pui" ai combinatului chimic si cu sase luni, Sindicatul Liber Nitramonia-Rompiro, condus de Lucian Cupu, a intentat actiuni in instanta pentru fiecare situatie de neplata a drepturilor salariale, obtinand numai sentinte favorabile. Afinitatile politice.

Read more ...

foto

Pariuri sportive live fotbal

Pariuri sportive live fotbal Dar să revenim la sărbători…Acum de Anul Nou se închid pentru trafic nu doar Stripul ci și alte străzi, scările rulante și lifturile pentru podurile pietonale, se instalează puncte de control DUI în toată Valea, numărul polițiștilor crește, nivelul de securitate e sporit dar showul rămâne, biletele pentru The Linq, roata.

Read more ...

foto

Sportive pariuri

Sportive pariuri Acesti 3 jucatori au fost de neoprit si au inscris in total 80 de puncte din cele 85 de puncte inscrise de echipa din Cluj-Napoca. Asa ca aproape de lasarea intunericului au actionat in forta intrand cu mari pretentii intr- sala cu atmosfera potrivnica lor, dar numai buna pentru adversari, pentru ca acestia sa joace un baschet de calitate. Ceea ce imi place.

Read more ...

Top