Copii cresc foarte repede iar producatorii


Information

Added: 2018-01-08
Category: articole

Tags article

covoare copii, paturi copii

foto
Sportive pariuri

foto
Unibet Romania pariuri sportive


Copii cresc foarte repede iar producatorii de articole de copii incearca sa aduca parintilor cele mai bune si ingenioase solutii. • Cand cadita devine nefolositoare, poate fi indepartata iar prin montarea blatului superior din lemn dulapiorul devine piesa de mobilier utila pentru toata familia.

• Dulapior din lemn cu 4 role (din care 2 role sunt prevazute cu frane), si 4 sertare cu sine metalice. - exista saltelutele de infasat, moi, fara partea rigida (de lemn de dedesubt) si varianta aceasta sau cea anterioara se pot pune pe comoda, preferabil cu marginile ceva mai inalte, ca sa nu cada bebe. Aceste mese infasat sunt confortabile datorita faptului ca sunt inalte si nu implica prea multe aplecari din partea mamei.

Majoritatea masutelor de infasat dispun de raftulete sau sertare in care iti poti aseza scutecele, pudra, cremele, servetelele umede sau alte articole de care ai nevoie atunci cand il schimbi pe cel mic. Cu alte cuvinte, sa nu se lasemai mult de 2 cm atunci cand bebe este asezat in patut. Caciulita este un accesoriu la care puteti renunta linistiti deoarece un capsor descoperit il ajuta pe bebe sa isi regleze mai bine temperatura corpului.

Pentru somnic este suficient daca are pe el un scutecel, un body si salopeta pijama. Daca vreti sa verificati daca lui bebe ii este frig sau cald, verificati in spatele gatului si nu la manute sau piciorute. Ei bine intotdeauna putem sa facem cateva modificari care sa faca dintr-un patut obisnuit un patut deosebit!

Unele patuturi au sipci de lemn sau bara de metal ca si suport de saltea. Verifica ca rotile sa nu fie prea subtiri, pentru ca vei muta patutul prin casa si in aceasta situatie este necesar ca rotile sa fie puternice si de calitate. In primele luni de viata, cei mici isi vor petrece cel mai mult timp in patut.

Articol sponsorizat de - Banaby
Top